Shit still poppin.. verkar not stopin! :)




ALLA
är gravida eller har precis fött, ungar poppas som popcorn nuförtiden :)  Tror jag har sett typ.. 30st bara i hässelby gård idag..


Såå.. :) ska på face 2 face interjuv nu på fredag :) hoppas hoppas att jag får jobbet :):) HÄR SKA JOBBAS!!! and saving saving hehe..

Har precis kommit hem, suttit och umgåtts med mina underbara girls :) alltid lika kul, o där får man skratta kan ja tala om , haha :)


well, I dont have enought inspiration att skriva vidare haha..



Over /\/ out


Några tim senare..

Back!

Hann söka några jobb, tills jag fick ett tips angående ett personligt assistent jobb av en urgullig kompis! Hon jobbar själv där och har nu fixat så ja får mig en interjuv! Sweet!! Så imorron efter ett skulle vi talas vid jag och chefen! :)
Så nu håller jag tummarna!

While this happend, så kom mitt <3 på att vrf inte bygga mitt pussel på 1000bitar ? Tar inte i d pusslet, sist ja o rosanna försökte oss på de, med 1000kr i potten om vi klara lägga de på en dag...vi gav upp efter 6tim med nackspärr och värk i benen.. så jag låter nog han lägga detta alldeless sj! *s*


Sen är de dags att flytta från orten.. need it! O ny lägenhet framför allt!.. antingen mindre o billigare o fräshare, eller en stor lagom. Får se vart man hamnar.. man står bra till i kön nu iafall :)


hm!
Sverige.. besviken ja blev i handbollen.. ! suck!


Slut på bloggandet idag.. hörs nog mer imorron <3


Still workin on searchin...



Hur svårt kan det egentligen vara?.. Tydligen skitsvårt.. Har nog sökt hur många olika jobb som helst, dom som passar o dom som inte passar. Men ändå inget svar.. bara att platsen blivit tillsatt.. =( Jag gör om mina personligabrev samt cv för olika jobb jag söker pga jag vet inte ens vad ja gör fel. Så jag ändrar och ändrar hela tiden.. SUCK!!
Anyway, plugget har jag lagt på hyllan. Måste ju plugga upp mig till vissa poäng för att få csn, har inte den direkta orken just nu. Vill ha jobb, när ja har en någolunda mer pengar så ska ja sätta igång med plugget igen. Jag frågar mig varje dag, "vad vill jag utbilda mig till osv"? Jag vet fortfarande inte, tänkt sen jag gick i lågstadiet..iofs e de ganska vanligt, att många inte ens vet.. men.. vem gör de da.. haha, hur länge ska man gå runt o tänka egentligen..  eller så fullföljer jag min dröm som ja hade när ja va liten, börja jobba i en godisfabrik.. de kanske skulle va nåt? :) *not* ..

Borde egentligen inte sitta här och blogga, borde va på jobbjakt..
well... gotto go..

Hörs senare.. Pejz


Hur vaknar man bäst på en måndag..??

Hmm.. ??
Jo säg dom mest otänkbara orden så har man nog förstört sin dag..
Vrf kan man bara inte va trevlig? Kändes grymt som ett polisförhör.. o me and d cops dont get along..

Önskar att man kunde gå tillbaka när man va så pass liten att inget stööörde en..


ANYWAY....


Måndag.. jobbsökande!
But first ska ja ut med min håriga bästa vän shanti <3


--
Next time, pls make me happy instead..

Winter Love :)



Who would expect that in the winter?
I know where I belong.
http://www.youtube.com/watch?v=TVXdFKsqvMU


RSS 2.0